Maar liefst 4 speelsters hadden rayon training in Castricum, dus die stapten daar om 10:50 in de auto om om 11:15 in de ICL aan te komen. De tegenstander zal wel gedacht hebben, waar komen die ineens vandaan?

We spelen weer tegen een U16 team. Deze keer Club2000. Die zijn wat groter, maar ook wat trager, dus hadden we geoefend op snel de bal naar voren en afmaken. Verder hebben we wat middelen om de tegenstander onder druk te zetten, zodat we snel weer in balbezit komen na een score.
Dat snel spelen ging meteen goed, maar het afmaken duurde even. Maar toen waren we ook meteen goed op dreef. Halverwege de eerste periode staat het 19 – 0, voordat de eerste score van de tegenstander gemaakt wordt. Maar welke 5 er ook in het veld staan en welke verdediging we ook spelen, we blijven maar scoren en halen de eerste periode door tot 36 – 8. We gaan daarna met een wat kleiner 5-tal spelen en dat gaat eigenlijk ook wel goed. Wat vooral opvalt is dat we heel veel rebounds pakken ondanks het lengteverschil.

De tweede periode is wat spannender en aan het eind staat het 47 – 14. De grote score van de eerste periode wordt niet meer gehaald, maar we winnen alle periodes nog ruim. Jammer dat we toch nog wel veel makkelijke scores hebben laten liggen, want uiteindelijk komen we heel dicht bij de 100 punten. Met nog 20 seconden te spelen staat het 96 – 32. Naomi maakt nog 2 punten en dan is het einde wedstrijd.

Goed gespeeld, snel en goed op de bal. Aanvallen kunnen beter.

Veel scores voor Naomi en Quinty B, alle speelsters hebben hard verdedigd en dat mogelijk gemaakt.