Zaterdag 24 september moesten we uit spelen tegen Cracker Jacks in Amersfoort. Sabrina onze coach wilde dat we vanaf het begin geconcentreerd speelde. We moesten de zone-press spelen die we donderdag op de training hadden geoefend. De spelletjes 1, 3 en 5 moesten we in de aanval spelen.

In het begin van de wedstrijd ging de zone-press niet zo goed waardoor de tegenstander makkelijk konden scoren. De aanval ging goed, maar we misten weer veel lay-ups. Gelukkig was de tegenstander niet zo heel sterk, daardoor was de ruststand 21-47.

In het derde kwart ging de zone-press beter dan in de eerste helft. We liepen veel breaks en scoorde veel. Aan het einde van het derde kwart verstapte Beau haar knie, maar gelukkig was het niet zo heel erg en kon ze nog het vierde kwart spelen. Met nog een paar minuten te spelen nam Sabrina een time-out, we waren bijna bij de 100 punten. Nina zei: “Wie het 100 ste punt scoort moet een taart kopen”. En wat bleek! Nina scoorde het 100ste punt. De eindstand was 42-103. De taart was lekker en we hebben een stukje voor Molly en Marlous bewaard.

Femke Slim