Het scheidsrechterschema en de scheidsrechterscursus

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. De eerste wedstrijden beginnen al op 10 september. Voor de thuiswedstrijden zijn er natuurlijk weer scheidsrechters nodig. Het is een hele klus om alles weer rond te krijgen. Het is erg lastig om
met allerlei uitzonderingen rekening te houden. Daar waar dat niet is gelukt en het blijkt dat je echt niet kunt fluiten verzoeken we je ZELF vervanging te regelen. Er zijn ook leden die tegen betaling willen fluiten, of je wisselt met een teamgenoot.
Als je tegen betaling een andere scheidsrechter regelt dan kost je dat € 10,00. Je rekent zelf af met je vervanger.

Noteer de data dat je moet fluiten alvast in je agenda zodat je niet op het allerlaatste moment voor verrassingen komt te staan. En de teams die gefloten moeten worden ook niet…………

Er komt dit jaar ook weer een scheidsrechterscursus. Deze zal al snel in het seizoen zijn. Uitnodigingen, data en locaties volgen als deze bekend zijn. Uiteraard zijn ook belangstellende ouders of leden die een opfriscursus willen welkom. Houdt de website in de gaten!

Ondanks dat het scheidsrechtersbestand met de nieuwe lichting scheidsrechters aangevuld zal worden zul je toch ongeveer 8 scheidrechtersbeurten krijgen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de dagen waarop je speelt. Je team wordt dan ook ingedeeld om te fluiten. Het lukt niet altijd om je in te delen op je speeldag. We vragen hiervoor je begrip. We zullen de organsisatie rondom de wedstrijden met elkaar moeten doen zodat iedereen lekker kan basketballen. Zorg er ook voor dat je op tijd komt. Dat betekent ca. 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Het is organisatorisch belangrijk dat we op tijd kunnen starten.

De scheidsrechterscoördinatoren Rolf en Mieke wensen jullie een goed seizoen toe.
>> Hier staat de indeling voor september en oktober.