We weten vantevoren dat Hoofddorp een team heeft dat in de topklasse zou moeten kunnen meedoen. Maar dat mocht niet van de bond, want het is een mixteam en die mogen niet meedoen (in een competitie met jongens en meisjesteams???). Dus duidelijk het sterkste team in onze competitie op voorhand. We beginnen wel sterk vanaf de sprongbal, namelijk met een layup van Quinty Kuijper. Daarna spelen we ons spel van ‘pick & roll’. Dat gaat heel goed, alleen komt de pass op de afroller niet aan, wordt ie niet gevangen, of maken we de layup of het schot niet. Al met al kan je zeggen dat we alle belangrijke dingen goed doen en dat we nu aan de details moeten werken. Het is namelijk zo dat we even nodig hebben om aan het snellere spel te wennen dat we nu tegen de jongensteams gaan krijgen. Ik denk dat we over een paar weken een heel ander team gaan zien.

De wedstrijd dan:
Periode 1: Anne, Sanne, Quinty K, Quinty B en Denise: 6 – 26
Periode 2: Lois, Quinty K, Quinty B, Lauren, Tatum: 16 – 44 (10 – 18)
Periode 3: Lois, Sanne, Lauren, Tatum en Denise: 23 – 64 (7 – 20)
Periode 4: Lois (Sanne), Anne, Quinty K, Quinty B en Denise: 30 – 86 (7 – 22)

Vrije worpen: 4 uit 8, heel goed.

Verdedigend werk aan de winkel. We staan vaak als toeschouwer in het veld, ipv als actieve verdediger. Daar gaan we meer op trainen.