Thelma, Nina, Beau, Delicia en Esmee mogen starten maar doen dat niet goed: 14 – 3 halverwege de eerste periode. Er wordt vooral slecht verdedigd en als de scores van Probuild beginnen te lopen blijft dat zo, waardoor we niet echt terug komen in de wedstrijd.  28 – 17  na tien minuten. In de tweede periode is de eerste score nog voor de thuisploeg, maar daarna maken we een 0 – 9 run en is de score 30 – 26, dus is het weer een wedstrijd.

Laki wisselt man to man af met zone en zowaar, we komen op voorsprong: 33 – 34. Dat gaat zo over en weer en met rust staat er weer een kleine achterstand: 38 – 36. Delicia zit niet lekker in de wedstrijd, maakt teveel fouten, waardoor Beau veel speeltijd krijgt. Misschien te veel. Vrije worpen tot dan toe: 5 uit 11. Niet briljant, maar naar later zal blijken zou dat niet beter worden.

In de derde periode zijn beide teams in evenwicht en is de periodestand 10 – 9, dus 48 – 45 in de wedstrijd. Thelma en Delicia zitten in foutenlast, maar toch moet er een beslissing geforceerd worden. In de derde minuut van de vierde periode wordt dan toch de press ingezet, die in de thuiswedstrijd zo succesvol was. Het staat dan 60 – 51. Binnenland zal in de resterende tijd nog 2 punten maken, beide gescoord uit een totaal van 8 vrije worpen. Omdat er zoveel vrije worpen genomen worden, loopt de wedstrijd behoorlijk uit en zal meer dan twee uur duren.  Probuild maakt nog 2 veldscores en 4 vrije worpen en verliest de wedstrijd dus met 62 – 59. Om die 4 vrije worpen te scoren gebruiken we maar liefst 14 pogingen. Je kunt dus wel zeggen dat de wedstrijd meerdere keren weggegeven is.

Scores: Beau 19 pnt, Esmee 10 pnt.

Vrije worpen: 11 uit 29.