Thelma, Rosa, Nina, Beau en Delicia beginnen de eerste periode. Het wordt al snel 6 – 2 en 13 – 4. Probuild krabbelt wat terug naar 13 – 7, maar dan komt Den Helder echt los: 23 – 10. Einde eerste periode: 25 – 14. Den Helder scoort makkelijk tegen de man to man van Probuild en de verdediging van Den Helder is niet penetreerbaar voor onze meiden. Probuild valt dan ook snel terug in een zone en dat gaat beter. Den Helder scoort maar 8 punten in de tweede periode……..echter Probuild maar 6! 33 – 20 derhalve. Dat is geen achterstand om op te geven, maar na een paar minuten in de derde periode staat het al 42 – 20 en is de wedstrijd gespeeld. Hoewel, 3 driepunters (Marit, Delicia en Thelma) en een score van Thelma staat het 46 – 31 en is er weer hoop. Thelma is goed op dreef deze periode, want ze scoort 9 punten op rij voor Probuild. Helaas scoort Den Helder ook gewoon door en wordt de stand 54 – 35 aan het einde van de periode. Den Helder maakt eigenlijk alle periodes 10 punten meer dan Probuild en dus ook in de laatste. De eindstand wordt 76 – 47. De 47 punten van Probuild waren al halverwege de vierde periode bereikt, dus we kunnen niet spreken van een flitsend einde. Delicia scoorde de laatste drie en mocht daarna met 5 fouten plaats nemen op de bank.

Scores: Thelma 15 pnt, Delicia 11 pnt, Beau 10 pnt., Marit 10 pnt.

Vrije worpen: 11 uit 17! Dankzij Thelma, die 6 uit 6 schoot.