Lely is nog ongeslagen, net als wij. Zij spelen met een paar u14 dispensatiespeelsters. Tijdens de wedstrijd blijkt dat de speeltijd bij Lely voornamelijk verdeeld wordt onder de beste speelsters. Voor ons goed, want dan hebben we meer tegenstand. Anne is geopereerd aan haar oren en Tatum is ziek. Jo en Lois zijn de vervangers uit de u12-2.

Periode 1: Lois, Sanne, Quinty B, Lauren en Denise: 6 – 16

Periode 2: Jo, Francisca, Quinty K., Quinty B., Denise: 14 – 31 (8 – 15)

Daarmee hebben we ook onze twee beste periodes gespeeld. Na de rust was de koek duidelijk op bij ons.

Periode 3: Lois, Francisca, Sanne, Quinty K en Lauren: 20 – 40 (6 – 9)

Periode 4: Jo, Sanne (QuintyK.), Quinty B. (Francisca), Lauren en Denise: 24 – 45 (4 – 5)

Jo en Lois bedankt voor het meespelen. Niet onze beste wedstrijd, maar gezien de omstandigheden toch goed gedaan. Bijzonder om te vermelden is dat we iedere wedstrijd een vrije worp percentage hebben van ongeveer 50%! Welk team doet ons dat na?

Over drie weken thuis tegen Lely. Hopelijk weer met Tatum en misschien met Anne?