Iedere wedstrijd weer moeten we een achterstand goedmaken. Deze keer scoorden we niet van de 1e tot de 8e minuut van de eerste periode en stond het 4 – 14. Aangezien Binnenland de vrije worpen slecht schoot, konden we terugkomen tot 13 – 15 na het eerste kwart. Het tweede kwart ging gelijk op en met de rust stonden we zelfs voor: 28 – 27.

We kwamen goed uit de rust en de press deed zijn werk: 41 – 29 halverwege periode 3 en de eindstand van die periode: 45 – 34. De maximale voorspron haalden we na een minut spelen in het laatste kwart: 48 – 35. Maar daarna kroop Binnenland heel langzaam weer terug. De press werkte niet meer en de meiden die veel speelden werden moe. De eerste speelsters moesten met 5 fouten naar de kant, dus de spoeling werd wat dun. Bij 58 – 54 was het weer spannend, maar Paulien drukte koelbloedig af voor 60 – 54 en was de wedstrijd gespeeld. (zie ook video).

Beau 20 punten, Esmee 12 punten en Delicia 10 punten. Vrije worpen 8 uit 14.