Derde competitiewedstrijd, tegen Black Eagles. Wat zullen we eens zeggen over het begin? Dat de vrije schoten gevaarlijk dicht in de buurt van de bar kwamen en niet bij de ring…….of het bord. Zo wordt het dan 4 – 3 en blijft het ook een tijd, zodat er 9 – 7 op het scorebord prijkt na 10 minuten. 9 – 7!! Dat kan bijna niet slechter. Of toch? Tweede periode scoren we 6 – 13! Ruststand dus 15 – 20.

In de tweede helft wordt de zonepress ingezet. De uitvoering is niet perfect, maar levert toch veel extra scores op. Black Eagles scoort bijna helemaal niet meer en het wordt 29 – 26. Vierde periode verloopt identiek en het is niet spannend meer. Eindstand 49 – 31.

Bijna geen scores uit setplays, vrije worpen desastreus, maar wel met intensiteit verdedigd.

Delicia 18 pnt, Beau 13.
Vrije worpen 4 uit 22!