Mu12-1 tegen Hoofddorp Ju12-4: 84 – 9

40 minuten voor tijd was het hele team al omgekleed in de zaal! Geweldig. Scheidsrechters aanwezig en op tijd, tafelbemensing, tenues, alles goed geregeld. Nieuwe electronische scoreborden op alle velden.

Ondanks dat we in een meisjescompetitie spelen, toch een jongens/mixteam als tegenstander. Wel allemaal behoorlijk onervaren spelers, dat zag je al met warmlopen.

In de eerste periode speelden Anne, Sanne, Quinty B, Lauren en Tatum. Wij maken 30 punten en krijgen geen score tegen: 30 – 0.
Daarna komen Francisca, Quinty K, Quinty B, Tatum en Denise in het veld. We maken nog eens 20 punten en de tegenstander scoort ook twee maal: 50 – 4.

In de rust spreken we af dat Denise de bal gaat opbrengen, met Quinty en later met Francisca. Zo leren zij ook beter te dribbelen en overzicht te hebben. Wel moeten we goed blijven verdedigen en ons niet door de stand van de wijs laten brengen. Volgende keer staat er een sterkere tegenstander en dan is dit een goede oefening.
Wel missen we ongelofelijk veel ballen onder het bord en vrije layups.

Anne, Sanne, Quinty K, Lauren en Denise maken er 68 – 5 van.
In de vierde periode speelde iedereen en wordt de eindstand bepaalt op: 84 – 9

Goed begonnen, later in de wedstrijd toch slapper gaan spelen en te veel missen. De eerste punten zijn binnen en op naar De Rijp volgende week.