Al enige weken geleden gebeurde het, maar na de laatste thuiswedstrijd is het pas gevierd: Mu12-2 is kampioen. Het bijzondere van deze prestatie is dat alle tegenstanders van de Mu12-2 in een eerdere competitie in het najaar allen te sterk bleken. Vanaf 23 januari begon de nieuwe indeling tegen dezelfde teams en is er niet meer verloren. Belangrijk was hierbij de goede verdediging, want er werd vrijwel uitsluitend tegen jongetjes gespeeld, waarvan er een aantal erg lang zijn. Een ander opmerkelijk feit is dat iedereen in dit team scoort, zonder dat er duidelijke topscorers zijn.

Helaas is Loïs geblesseerd naar de eerste hulp gegaan, zodat zij de beker, de bloemen en het douchefeest moest missen.
Voor de coach was er een mooie basketball met daarop de namen en nummers van alle speelsters. Het jaar was leerzaam voor de speelsters, de coach en de ouders.