Geen champagne maar wel veel schuim voor MU 14-1

Bekijk het filmpje via onderstaande link.

Schuim in de kleedkamer na kampioenschap MU 14-1.

Hier het verslag van Denise:

KAAAAAAMPIOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! 😀

Dit was onze kampioenswedstrijd in Heerhugowaard tegen HBC. We waren helemaal compleet en Annalisa deed ook deze wedstrijd mee. Ook was Beau jarig.  🙂 Hun stonden 2e van onder en het was dus al bijna zeker dat we gingen winnen. Het bleek al gauw een makkelijke wedstrijd te worden.

We hadden veel publiek vaders, moeders, oma’s en opa’s waren er allemaal. Het 1e kwart wonnen we al makkelijk met 9-19. Toen we begonnen maakte Ruby al gauw het 1e doelpunt en zo gingen ze er steeds makkelijk in. Het was al duidelijk dat we deze wedstrijd gingen winnen.

Het 2e kwart wonnen we met 5-16. In de rust had Harry niet echt veel te zeggen want we stonden nu toch wel met 14-35 voor. De tijd klopte ook al niet, want de 10 minuten waren opeens al heel gauw voorbij. Daar ging René wat van zeggen. We gingen nog even wat inlopen en we begonnen weer in het 3e kwart.

Het 3e kwart hadden we gewonnen met 7-21. Daar ging de verdediging al wat beter. Hun scoorde er maar 7 en wij scoorde er 21. Soms ging het even wat slechter, maar met die tegenstander kon je algauw weer een doelpunt maken. Eigenlijk gingen de ballen er allemaal niet echt makkelijk in.

Het 4e kwart wonnen we weer met 6-19. We begonnen al te zingen voor Beau en zelfs Harry deed mee. Quinty, Lois, Marjolein en Raymond kwamen al naar beneden met de bloemen. Marit eindigde de stand met 27-75 met een 3punter. WE HADDEN GEWONNEN! En dat betekend…

PROBUILDLIONS MEISJES ONDER 14 1 ZIJN KAMPIOEEEEEEN!

Na de wedstrijd gingen we nog ff op de foto en kregen we bloemen. We gingen naar de kleedkamer en we gingen BUIKSCHUIVEEN! Het buikschuiven was echt heel leuk en die hele kleedkamer was helemaal nat!

Scores:

Beau – 20.

Marit – 16. (3 punter)

Denise – 11.

Nina – 8.

Paulien – 8.

Yaïra – 4.

Rachel – 3. (3 punter)

Annalisa – 3.

Ruby – 2.

Annalisa weer bedankt voor het meespelen. 😀

Groetjes Denise!   # 13.