Zaterdag 3 april 2010.

Voor dag en dauw stonden de speelsters en ouders klaar om naar Amersfoort te vertrekken voor het 4de Ladies Day Tournament.

De eerste wedstrijd stond op het schema voor aanvang om 9.00 uur, tegen een selectie van regio Oost /Zwolle. Met deze tegenstander hadden onze meiden weinig moeite en de eerste winst was dan ook meteen binnen.

Nog 3 wedstrijden te gaan: de volgende wedstrijd was tegen Eurosped Twente, een bekende van onze dames 1. Ook deze wedstrijd kon met winst afgesloten worden: 19-14.

Crackerjacks was de derde tegenstander en ook deze tegenstander moest een verlies incasseren: 14-12 .

De winnaar van het toernooi werd bepaald door de uitslag van de wedstrijd tussen ProBuild Lions en HLB  Accountants, tevens tegenstander in het komende  N-H Kampioenschap.

In een spannende gelijk opgaande wedstrijd wisten onze meiden uit te lopen naar een voorsprong van 5 punten, en deze wedstrijd werd ook winnend afgesloten met een eind uitslag van 17-12.

We mochten dan ook met 4 gewonnen wedstrijden de beker voor de eerste plaats in ontvangst nemen.

Rachel, Beau, Marit, Ruby, Yaïra, Paulien, Annalisa, en natuurlijk de geblesseerde Nina, vooral door goed samen spel en hard werken hebben we dit toernooi kunnen winnen. Dit is een goede generale voor de komende wedstrijden van het Noord Hollands kampioenschap  in Landsmeer op 15 mei.

Maar… eerst nog kampioen worden op 17 april in Heerhugowaard, door ook daar de winst mee naar Landsmeer te nemen.

Fijne paasdagen en tot dinsdag.