Denise, Rachel, Yaïra, Ruby en Marit begonnen aan de onder uitstekende leiding van de arbiters Gorissen en Elsink aan de wedstrijd. Het begin verliep stroef. De meiden waren wat zenuwachtig maar onder aanmoedigingen van het massaal opgekomen publiek wist Rachel dan uiteindelijk na 3 minuten de 1e score op het bord te brengen door een afstandschot.

In het 2e deel  van het 1e kwart begon het te lopen. Met name Beau en Paulien wisten het netje regelmatig te vinden en de score liep dan ook op tot 23-5.

In het 2e kwart werd de wedstrijd definitief al beslist. Hier waren het voornamelijk Marit, Nina en Annalisa die de scores voor hun rekening namen. Rust 43-15.

Helaas moest eind 2e kwart Nina de strijd staken door een blessure aan de wenkbrauw.

In de 2e helft veranderde weinig aan het spelbeeld. Pro Build bleef pressen en doordat  Mosquitos de bal veel kwijt raakte kwamen er heel veel makkelijke scores voor ons. Eindstand 96-26.

De coach van Mosquitos gaf na afloop aan gezien het grote krachtsverschil geen prijs te stellen op een return wedstrijd zodat MU-14 hiermee geplaatst is voor het N-H kampioenschap op 15 mei a.s. in de ICL.  Komt allen. Toegang weer gratis.

Scores:

Paulien  18

Marit  17  (slechts  4 p’s)

Beau  17

Denise  10

Rachel  9 (1x3p)

Annalisa  8

Yaïra  8

Nina  8 (1 helft)

Ruby  2

Na afloop bereikte ons het bericht dat Nina weer in elkaar is gezet en over 1 week gelukkig weer van de partij is.

Harry.