Mu12- 2 tegen Akrides

Van Akrides verloren we al eens met 2 punten en in deze competitie wonnen we, met maar 8 punten na alleen een goede eerste periode. Het is iedere week weer de vraag hoe het zal gaan. De start was in ieder geval veelbelovend.

Fleur, Sanne, Naomi, Tatum en Loïs speelden in periode 1. Stand 14 – 4

Periode 2 werd gespeeld door Sanne, Quinty, Anne, Amber en Agnieszka. Stand: 20 – 12.

Dan periode 3, Akrides gaat steeds feller spelen en we hebben moeite om de bal goed in het spel te brengen. Fleur, Quinty, Anne, Tatum en Loïs scoren 24 – 24.

Als laatste komen Sanne, Amber, Naomi, Agnieszka en Loïs in het veld. Na 6 minuten staat het al 36 – 24 en kan de wedstrijd worden uitgespeeld. Eindstand: 42 – 30.

Vooral Naomi scoorde veel punten. Soms werd er erg goed verdedigd en soms helemaal niet goed. Toch zit er iedere week weer verbetering in. 11 april spelen we pas weer de volgende wedstrijd. Nog 3 te gaan, dan zit het seizoen er op.

1 comment for “Mu12- 2 tegen Akrides

  1. Yolanda
    22 maart 2010 at 11:29

    Even een klein berichtje van een trotse moeder. We hebben weer genoten van jullie meiden. Het is waanzinnig dat de laatste 6 wedstrijden gewonnen afgesloten werden……MAAR….nog veel belangrijker vind ik het dat jullie dit als team hebben klaargespeeld. Jullie zijn echt met sprongen vooruit gegaan en ik ben van mening dat jullie dit aan Johan te danken hebben. Hij mag dan wel roepen dat hij niets heeft gedaan maar zonder de vakbekwaamheid, scherpzinnigheid en uitermate grote liefde en gedrevenheid voor dit spel had dit waarschijnlijk een stuk langer geduurd. Bewijst maar eens te meer hoe belangrijk een wisselwerking tussen de coach en zijn speelsters zijn. Nog 3 wedstrijden bikkelen meiden, wij zullen jullie zeker weer bij staan.

    Groetjes Yolanda

Comments are closed.