Zaterdag 13 maart om 17:30

Early Bird uit altijd lastig 😉

Omdat Ju14 om dezelfde tijd in Den Helder speelde moesten we het deze wedstrijd helaas zonder Nino, Stefan en Jochem doen.

Denzell zou wel meedoen, maar is helaas niet komen op dagen?

Op het laatste moment Julian Sijmons(12 jaar) nog meegevraagd.

Line up voor deze wedstrijd:

Mert, Julian, Guy, Auke, Terry, Jeffrey en Bram.

De starting 5: Mert, Guy, Terry, Jeffrey en Bram

De 1ste periode:

Verliep erg rommelig, de scheidsrechters hadden het idee dat ze een eredivisie wedstrijd aan het fluiten waren wat voor veel commotie onder de toeschouwers zorgde. Dit had natuurlijk ook zijn weerslag op de spelers in het veld die daardoor een aantal “domme fouten” maakten.

Na 6 minuten spelen wordt voor Terry de 3e fout gefloten en 2 minuten later krijgt ook Bram zijn 3e. Hierna begint de wedstrijd iets meer te lopen en wordt er ook iets meer gescoord.

Stand na 1ste periode: 16-16

 

De 2e periode:

Met Bram en Terry beide in de problemen is het aan de rest van het team om de 2e periode te spelen. Dit gaat goed, de ene scheidsrechter begint de wedstrijd iets meer aan te voelen, waar de andere waar kan nog fluit. Het vervelend aan deze man is alleen dat hij het schijnbaar tot zijn taak ziet Early Bird deze wedstrijd te laten winnen…..

In de time-outs kan iedereen lekker uitrusten om daarna weer aan de bak te gaan. Er wordt goed gespeeld en we weten een voorsprongetje wan een paar punten op te bouwen.

Stand na 2e periode: 29-36

 

De 3e periode:

Iedereen is goed uitgerust in de pauze en we gaan er gelijk weer tegen aan. Bram en Terry die lang aan de kant hebben gezeten verdedigen erg goed en Bram weet snel een paar puntjes te scoren. We bouwen onze voorsprong verder uit en op een rare fout voor Terry fluiten de scheidsrechters deze periode erg goed.

 

Stand na 3e periode: 40-58

 

De 4e periode:

Het lijkt erop dat de jongens van Early Bird alle hoop hebben opgegeven, want in de 4e periode lijkt het alsof ze niet meer verdedigen.

Eindstand: 48-82

 

Naam:

Punten

Vrijworpen

Persoonlijke fouten

Mert

Julian

1

Guy

26

4 uit 6

2

Terry

9

3 uit 4

4

Auke

24

7 uit 12

3

Jeffrey

10

2

Bram

13

1 uit 2

3

 

Goed gespeeld jongens! Julian bedankt!

Nog 3 wedstrijden te gaan!