Verslag Alkmaar Guardians MU-16-Pro Build Lions MU-14

Zaterdag 13 maart

We moesten zaterdag tegen Alkmaar spelen. We wisten eigenlijk niet wat ons te wachten stond want wij hadden thuis met 30 punten verschil gewonnen. Maar Alkmaar had ook gewonnen van Enkhuizen de nummer 2.

De eerste periode werd er aan beide kanten flink gescoord vooral Marit scoorde veel, zij scoorde de eerste 9 punten in 4 minuten. Maar ook Almaar scoorde veel. Einde eerste periode stonden we 17-15 achter.

De tweede periode gingen we nog fanatieker verdedigen en Alkmaar had hier geen antwoord op en gelukkig bleven we zelf ook scoren. Ruststand 22-27 in ons voordeel.

De 2e helft begonnen we wat minder Alkmaar wist terug te komen tot 26-27. Gelukkig kwam Marit er toen weer in en die wist met 2 driepunters het verschil weer groter te maken

Ondertussen wisten wij al hoe hun een aanvalsspelletje werkte. Ze deden de hele wedstrijd hetzelfde alleen maar block op elkaar zetten.

De 4e periode wisten wij de voorsprong uit te bouwen door regelmatig te blijven scoren en Alkmaar goed te blijven verdedigen.

Eindstand: 29-48

Als we zo door gaan worden we op 17 april KAMPIOEN!!!!

Scores:
Marit: 19, Beau: 13, Nina: 5 , Denise: 4 , Ruby: 2 , Annalisa: 2 , Yaïra: 2 , Paulien: 1

Annalisa bedankt voor het meespelen
Paulien & Denise fijn dat jullie er weer zijn !

En natuurlijk niet te vergeten had Marit OOK deze wedstrijd WEER 5 fouten XD 😛 !

Groetjesss Rachel