Zaterdag 6 maart om 15:00

De vorige wedstrijd tegen Club 2000 hebben we gewonnen met 3 punten, deze wedstrijd beloofd dus een spannende pot te worden.

 Line up voor deze wedstrijd:

 Auke, Guy, Terry, Bram, Jeffrey, Mert, Nino, Jochem, Stefan en Emiel

 De starting 5: Auke, Guy, Terry, Bram en Mert

 De 1ste periode:

 De start van deze wedstrijd verloopt nogal moeizaam en we komen al snel op achterstand.

Vanaf de 3e minuut begint het echter een beetje te lopen en staan deze periode nog maar 1 score van Club 200 toe. Vooral Terry speelt deze periode erg goed, hij weet de guard goed onder druk te zetten wat resulteert in een aantal goed uitgevoerde breaks.

Stand na 1ste periode:  6 – 22

Na een wat slap begin aan in de 1ste helft van de 1ste periode is Guy nu helemaal wakker, keer op keer blijft hij de bucket in gaan en vooral ook scoren. We controleren de wedstrijd nu volledig en bouwen onze voorsprong rustig uit.

De laatste paar minuten worden we weer geconfronteerd met een slecht uitgevoerde zone verdediging, hierdoor wordt het voor ons iets lastiger om de weg naar het bord te vinden maar niets om ons druk over te maken

Stand na 2e periode:   15 – 40

De 3e + 4e periode:

De rest van de wedstrijd geven wij de controle niet meer uit handen en behouden wij onze voorsprong.  Club 2000 speelt de tweede helft echter een stuk beter wat er voor zorgt dat wij onze voorsprong niet veel verder kunnen uit bouwen. Iedereen heeft lekker zijn minuutjes kunnen meepakken op naar de volgende wedstrijd!

Stand 3e periode:         27 – 48

Eindstand:                  42 – 60                        

Naam                          Punten Persoonlijke Fouten
     
Auke:               16 4
Guy:                23 1
Terry:               9 0
Bram:               4 3
Jeffrey 0 0
Mert:               2 0
Nino:                6 1
Jochem: 0 1
Stefan: 0 0