Op 12 december speelden we ook thuis tegen Windmills. Na 28 – 42 achter gestaan te hebben scoorden we toen nog 42 – 42 en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Het is nu twee maanden verder en de vraag is of we nu echt sterker geworden zijn. Dat blijkt al na tien minuten: 22 – 2 gescoord door Anne, Naomi, Fleur, Sanne en Loïs. De tweede periode ongeveer hetzelfde. Agnieszka, Quinty, Tatum, Naomi en Amber maken er 36 – 4 van. De derde periode speelden Agnieszka, Tatum, Amber, Sanne en Loïs en werd het 54 – 8. De laatste vijf, Anne, Quinty, Naomi, Fleur en Loïs kregen een moeilijke opdracht. Zonder te dribbelen proberen langs een overmacht van tegenstanders te komen. Dat was wat moeilijk, maar de les kan zeker van pas komen in de volgende wedstrijden. Eindstand: 56 – 20.

Tegenstander traint 1 uur in de week en wij veel meer. Grote pluim voor de trainers, Sandra en Adrie, die alle fundamentals bijbrengen. Van 42 – 42 naar 56 -20 is een grote stap! Nu twee weken rust en dan naar Akrides.

Goede vakantie!