Het leek er nog niet heel erg op bij aankomst in Monnickendam. De basketballer met de sleutel liet nog even op zich wachten. Naargelang de dag vorderde bleek dit een trend te zijn. Basketball in Landsmeer is iets anders dan basketball even verderop in Monnickendam. Andere regels, andere telling. Op het sheet staan wat bijzondere optellingen, waarbij niet helemaal te achterhalen is of het nou veldscores of vrije worpen zijn. Ook hoeft in Monnickendam de ring niet geraakt te worden bij een vrije worp en kan ie dus gewoon via het bord naar een rebouder gespeeld worden die dan ook scoorde. Bij een voetfout van ons, moet de tegenstander zijn gemaakte vrije worp overdoen, etc. Beide kanten op even raar dus. De scheidsrechter werd soms een fluitketel die al een tijdje op het gas staat en begon ook zonder fluitje te fluiten. Maar goed, er waren wel scheidsrechters en dat moeten we thuis eerst maar weer eens afwachten.

Periode 1: Anne, Quinty, Amber, Fleur en Loïs: 12 – 6 (achter)

Periode 2: Tatum, Naomi, Sanne, Amber en Agnieszka: 21 – 23

Periode 3: Tatum, Anne, Sanne, Amber en Fleur: 35 – 25

Periode 4: Na 3 minuten stonden we alweer voor: 35 – 37. Daarna werd het nog 41 – 39, maar uiteindelijk nemen we de punten mee naar huis met een eindstand van 42 – 45. Naomi, Anne, Quinty, Agnieszka en Loïs zorgden hier voor.

Geen goede wedstrijd, wel geknokt voor iedere bal. 3wedstrijden gespeeld, 3 gewonnen.