Zondag 31 januari  11:30

Vandaag is Early Bird uit Purmerend onze tegenstander. Op papier een makkelijke wedstrijd, maar uit ervaringen eerder dit seizoen is gebleken dat zij het ons toch behoorlijk lastig kunnen maken.

Line up voor deze wedstrijd:

Auke, Guy, Terry, Bram, Mert, Nino, Jochem en Stefan.

De starting 5: Auke, Guy,Mert, Bram en Stefan

De 1ste periode:

We beginnen vrij sterk, voor al Mert weet zijn directe tegenstander in de eerste paar minuten goed onder druk te zetten wat resulteert in een aantal steals en 2 mooie assists op Bram. Early Bird heeft behoorlijk wat problemen om zich aan te passen aan onze snelheid.

Stand na 1ste periode:  14-9

De 2de periode:

Het lijkt wel of er een ander team het veld is ingekomen, we worden in de eerste paar minuten weggespeeld door Early Bird die alles lijken te raken in deze periode. Daarentegen wil de bal er aan onze kant gewoon niet in(laatste 5 minuten slechts 2 scores!) Gelukkig gaan naarmate de tijd verstrijkt wel beter verdedigen en lukt het EB ook niet meer om te scoren.

Stand na 2e periode: 24-19

De 3e periode:

Na de rust beginnen we de rust gaan we min of meer op dezelfde voet verder en het lukt ons niet goed verder uit te lopen na 6 minuten staan we nog altijd maar 5 punten voor. Na een time-out schakelen we over naar een full court press en dit lijkt te werken we lopen nu snel uit.

Stand 3e periode: 45-32

De 4e periode:

We gaan op dezelfde voet verder en het lukt ons de behaalde voorsprong nog iets uit te bouwen.

Eindstand wedstrijd: 59-40

Dit is een wedstrijd om heel snel te vergeten:

  • passes kwam niet aan, omdat ze te zacht of niet nauwkeurig genoeg waren.
  • Open lay-ups werden door verschillende personen gemist
  • Een aantal spelers hadden in de fast breaks die we liepen geen idee waar ze naartoe moesten of wat hun plek op het veld was.
  • Er werd niet uit geboxed!

 Hier zullen we dus op de komende trainingen hard mee aan de slag gaan, want dit kunnen we ons tegen andere tegenstanders niet permitteren!!!

Naam                          Punten Persoonlijke Fouten
     
Auke:               21 1
Guy:                10 2
Terry:               10 2
Bram:               6 2
Mert:               5 0
Nino:                6 1
Jochem: 2 1
Stefan: 0 0