Op 23 januarie begon voor de Mu12-2 de nieuwe competitie tegen voornamelijk bekende tegenstanders. Tegen spaarndam hadden we twee weken hiervoor al gespeeld en helaas verloren (zie verslag). Maar deze uitwedstrijd gingen we in met een tactiek om de beste speler van de tegenstander (die alles steeds alleen deed) te neutraliseren. Hij werd de hele wedstrijd door twee van onze speelsters verdedigd, waardoor hij een paar keer gefrustreerd over de zijlijn dribbelde, of van heel erg ver ging schieten. Overspelen had hij nog nooit van gehoord tot op dat moment  en zijn medespelers waren ook al niet gewend aan het ontvangen van de bal en er dan iets mee gaan doen.

In de eerste periode speelden Loïs, Tatum, Sanne, Agnieszka en Anne. De stand na 10 minuten: 6 – 12 (voor ons dus). Bijzonder was dat het niet te merken was dat Loïs voor de eerste keer in 1,5 jaar weer een wedstrijd speelde.

In de tweede periode speelden Quinty, Naomi, Fleur, Amber en Sanne en zij maakten er 12 – 14 van. Op een of andere manier spelen we altijd een slechte tweede periode, ongeacht wie er nu in het veld staat.

Loïs, Tatum, Naomi, Fleur an Agnieszka maakten er 18 – 21 van. Een spannende wedstrijd.

De laatste periode was de beste voor Probuild. Quinty, Naomi, Amber, Sanne en Anne liepen over de tegenstander heen en zetten de eindstand op 20 – 35.

Vooral goed verdedigd en samen gespeeld.