Niet spannender dan in de Apollohal, maar wel ongelofelijk vermakend voor alle ouders die kwamen supporten afgelopen zondag 24 januari. Net niet wisten wij een winst te pakken tegen het Utrechtse UBALL. 71-74 werd het na 40 minuten speeltijd en vier speelsters op de bank met vijf fouten: Delicia, Thelma, Michelle en in de slotfase moest ook Deveney de bank warmhouder.

Het eerste kwart was duidelijk voor UBALL die wij verloren met 13-21. Wat we wel wisten te doen was hun snelle 10-0 run te stoppen en een beetje het muntje naar onze kant te draaien. 

Heel belangrijk waren Beau (24pt), Nna(7pt) en Deveney die hun snelheid en vaardigheden goed wisten te gebruiken in de laatste paar, nagelbijtend spannende, minuten. Anders dan normaal lieten we de hoofden niet zakken toen we het zwaar kregen. We bleven goede breaks lopen en rustig spelen. Met een paar puntjes in te halen ging het derde kwart wel minder qua defense. 

Het vierde kwart was weer helemaal voor ons. Door sterke defense en goeie aanvallen wisten wij zelfs 21 punten te maken dit kwartIn het veld hadden Beau en Nina geweldig samenspel en wisten snelle breaks te lopen of de open man onder het bord te vinden. Met nog 1.04 op de klok stond het nog 69-71 voor de tegenstander.  20 seconden later wist Nadine voor ons de gelijkmaker te scoren. We wisten het nog gelijk te maken maar bleven uiteindelijk niet scherp genoed. Ook door veel bonusvrijeworpen wisten we UBALL op hun teentjes te trappen. Door aan het eind toch nog twee fouten te krijgen die UBALL op de vrijeworplijn zette en 3 uit 4 te raken. Konden we die drie puntjes niet meer inhalen.

71-74

MAAR!! Als verliezend team, ik denk dat iedereen het wel met me eens is hierin, dat wij wel het sterkere team waren. Dat we uiteindleijk ent wat kracht en energie en scherpte misten is niet iets op mee te zitten maar om te verbeteren. WIJ zijn het team die terug zijn gekomen. WIJ z\ijn het team die het publiek heeft vermaakt en WIJ zijn het team die ons hart op het veld hebben gelegd. (copyright Daniel Hajek).

GOED GESPEELD!! IN DE NIEUWE POULE PAKKEN WE ZE !!!!

Gemaakt door: Delicia van West

Kijk voor een youtube filmpje van de wedstrijd op hier! Met dank aan Johan.