Zaterdag 23 januari op 16:15

 Ook OG was een voor ons onbekende tegenstander, wel hebben ze net als Club 2000 de eerste helft van dit seizoen in een hogere competitie gespeeld. Met de wedstrijd van vorige week in ons achterhoofd stonden we in ieder geval op scherp. Echter ging het op de heen reis al behoorlijk mis door navigatiesystemen die op hol sloegen arriveerde de tas met de tenues pas om 16:18!(wedstrijd stond gepland voor 16:15). Gelukkig liep de wedstrijd voor ons uit waardoor we na een korte warming-up toch aan de wedstrijd konden beginnen.

Line up voor deze wedstrijd:

Auke, Guy, Terry, Bram, Jeffrey, Mert, Nino en Stefan.

De starting 5: Auke, Guy, Terry, Bram en Jeffrey

1ste periode:

Begint vrij rommelig, OG speelt de bal snel rond  en wij zijn overduidelijk nog niet helemaal bij de les. Na 6 minuten komen we dan ook op achterstand! Na een time-out spelen we een stuk beter, Terry scoort snel 2X en we staan weer voor. Og lijkt een beetje geschrokken want ze kunnen ons niet meer stoppen Auke en Guy kunnen makkelijk de bucket in snijden voor open lay-ups.

Eindstand 1e ste periode: 9-14

2de periode:

We zetten de lijn van de 1ste periode voort en bouwen onze voorsprong langzaam uit, door een paar lucky shots van OG (3punter met bord???) blijven ze te toch enigszins in de buurt.  Dan na 5 minuten vind 1 van de scheidsrechters het mooi geweest en neemt een aantal vreemde beslissingen achter elkaar, waardoor het tij begint te keren in het voordeel van OG. Binnen 2 minuten komen zij terug tot op 7 punten. Gelukkig blijft het hier ook bij ze lopen niet verder in.

Eindstand 2e periode: 28-35

3e periode:

Na de rust beginnen we zeer sterk, er wordt hard gewerkt door de lange mannen: Jef en Bram. Zij pakken de ene rebound na de andere en weten snel de outlets te vinden hierdoor lopen we een paar makkelijke breaks en na 7 minuten staan we 19 punten voor. Og besluit onze aanval te bestrijden met een zone verdediging. Onder de basket is het nu erg druk en het is erg lastig om nog een gaatje in de bucket te vinden.  Gelukkig weten we door middel van afstandschoten onze voorsprong te behouden.

 Eindstand 3e periode: 38-57

4 periode:

In de 4e periode blijft OG in een zone verdediging staan en wij beginnen steeds meer te missen.

Gelukkig blijven ook wij goed verdedigen en komt OG niet teveel terug. Het is wel duidelijk geworden dat we ons voor de komende wedstrijden zullen moeten gaan wapenen tegen deze vorm van verdedigen.

 Eindstand wedstrijd: 54-66

 Na 13 wedstrijden dit seizoen nog steeds ongeslagen!!!

Naam                          Punten Persoonlijke Fouten
     
Auke:               20 2
Guy:                7 2
Terry:               12 5
Bram:               6 2
Jeffrey:                        5 1
Mert:               4 1
Nino:                10(2X3) 0
Stefan:                        2 1