Zaterdag 23 jan. was de 2e wedstrijd gepland in Haarlem Noord.

Zonder coach Jim vanwege zijn wintersportweek met school ging het team op pad,
maar nu met waarnemend Coach Hans Chelius sr. Mijn zijn grote ervaring als coach moest het lukken Jim waardig te vervangen. Gelijktijdig met onze J U16/1 was het in de sporthal van Onze Gazellen zwart tegen rood op de 2 velden. Beide teams zijn met de overwinning terug naar Landsmeer gegaan.

Voor de Jongens U12/2 was het voor de 2e wedstrijd wel een erg grote uitslag. Het bij de trainingen ingehamerde patroon samenspelen, samenspelen etc.
ging het team steeds beter af. Met de snelheid van Martin, Roy en Daan had Onze Gazellen vaak het nakijken en kon de score met grote regelmaat worden opgevoerd. En werd er misgeschoten dan was Hans die daar wel raad mee wist en alsnog de score afmaakte 1e periode : 2 – 30, 2e periode 0 – 22, 3e periode 7 – 22 en de 4e priode 0 – 20 eindstand 9 – 94.

Alle 9 spelers hadden het genoegen een bijdrage te leveren aan de score.

Er is een gezegde wat bankinstellingen gebruiken: deze uitslag biedt nog geen garantie voor de toekomst