Probuild Lions Mu 14-1 vs Alkmaar Guardians MU 16-1 64-31.

De 2e competitie helft is weer van start.
De bond deelde ons nog steeds niet in de hoogste poule in, ook niet na vele aanvragen van onze zijde, en onze hoge uitslagen in de eerste seizoens helft?
Dan maar hopen dat de tegenstanders in de nieuwe poule meer tegenstand zouden geven.
In onze mooie nieuwe tenues waren we klaar voor de strijd.
Alkmaar gaf in het eerste kwart goed tegenstand, waardoor het eerste kwart eindigde in 13-8 voor Probuild.
De meiden moesten weer even wennen aan de lengte van de tegenstanders, en de stevige dekking, maar ook in het 2e kwart bleven we goed overeind wat leidde tot een ruststand van 26-18. met een mooie 3 punter van Ruby in de laatste seconde van het 2e kwart.
Langzaam aan kwamen we in foutenlast, waardoor Marit in het 3e kwart al snel op de bank terecht kwam met 4p’s, ook Pauline, Ruby en Beau liepen met 3P’s rond, maar we bleven er vol voor gaan, wat een stand na het 3e kwart opleverde van 43-27.
In het 4e kwart liepen we goed uit naar een eind stand van 64-31, waar we de tegenstander maar 4 punten lieten scoren, wat natuurlijk een prima prestatie is. Zeker ook omdat we door 5 P’s van Marit en Pauline niet meer konden door wisselen.
Meiden allemaal hard gewerkt, en volgende week gaan we er weer vol tegen aan om de ongeslagen reeks van dit hele seizoen vast te houden.

Score:
Beau 13
Nina 11
Yaira 10
Denise 10
Marit 8
Ruby 7
Pauline 5

Rene.