Dit is de laatste wedstrijd van het mixteam U12 2, vanaf nu gaan de jongens naar de Ju12 2 en komen er speelsters bij in de Mu12 2. Hans, Adrian en Ricardo, veel plezier in jullie nieuwe team en bedankt voor jullie inzet!

Spaarndam heeft een jongensteam, met daarin twee spelers die wat kunnen. Zij maken met z’n 2-en dan ook 44 van de 48 punten. Nr.14 verdedigt geen man to man, maar staat in de bucket te wachten en blokt alles wat in de buurt komt. Jammer dat een jongen met talent niet geleerd krijgt hoe je wel moet verdedigen.

De eerste periode en de derde periode spelen Tatum, Ricardo, Amber, Sanne en Agnieszka. De tweede en vierde periode spelen Anne, Quinty, Adrian, Naomi en Fleur. Alleen de derde periode weten we gelijk te spelen, de eerste periode komen we gelijk op een grote achterstand en de tweede en vierde periode verliezen we met klein verschil.

periode 1: 6 – 16, periode 2: 6 – 8, periode 3: 12 – 12, periode 4: 8 -12

eindstand: 32 – 48

Eigenlijk wel een goede uitslag van deze spelers/speelsters tegen weer een jongensteam.