Zaterdag 21 november speelden wij uit tegen grasshoppers. We wisten al dat het een moeilijke wedstrijd werd.

 

De wedstrijd begonnen we echt dramatisch! We verdedigden super slap pakte geen enkele rebound. De aanval was zeker niet beter we kwamen maar een paar keer op de helft van grasshoppers. We verloren meestal de bal al voor de middenlijn! Ook door het uitnemen verloren we veel ballen. We stonden na 2 minuten al 12 punten achter! Beau maakte de eerste score door 1 vrije worp te raken. Gosja wist er ook nog 2 vrije worpen in te gooien en Nadine kon nog 1 keer de basket vinden. Het eerste kwart eindigden in 55-5.

 

Het tweede kwart moest er wel heel veel gebeuren! En dat deden we ook. We gingen beter verdedigen en konden iets vaker de basket vinden. Maar nog steeds verloren we te veel ballen! Esmee maakte een mooie lay-up en Deveney schoot haar beide vrije worpen er 1 waarna ze daarna gelijk nog 1 keer scoorden. Eindstand tweede kwart: 16-8.

 

In de rust stond het 71-13.

We deden ons best om  ze nog onder de 100 te houden maar dat lukte niet. Na het derde kwart hadden ze al 93 punten gescoord. Onze aanval ging weer wat beter. We maakten in dit kwart 10 punten. Waarvan er 8 van Iris en Esmee waren. Eindstand derde kwart 22-12. We stonden het derde kwart 93-25 achter.

 

Het vierde kwart moesten we er nog tegenaan! We deden het maar toch niet goed genoeg. Eigenlijk het zelfde liedje als in het tweede en derde kwart. Eindstand vierde kwart 29-13.

 

Eindstand: 122-38.

 

Punten: Deveney: 8p. Esmee: 7p. Iris & Nadine: 6p. Nina & Gosja: 4p. Beau: 2p.

 

Gemaakt door: Thelma Grotendorst