Vandaag geholpen door Quinty B en Fanny, nogmaals bedankt. We begonnen met Hans, Quinty K, Adrian, Naomi en Fanny. Het ging redelijk gelijk op, 10 – 12 na de eerste periode. De tweede periode speelden Anne, Tatum, Quinty B, Sanne en Amber. Vooral hun nummer 5 scoorde veel wat de stand bracht op 20 – 34. In de derde periode werd de maximale achterstand bereikt, nl 20 – 36. Op dat moment speelden Hans, Quinty K, Tatum, Adrian en Naomi en zij brachten deze achterstand terug tot 28 – 40. Daar de nummer 5 ondertussen redelijk moe geworden was met 3 periodes in de benen en de helft van de 4e nog voor de boeg, konden we deze achterstand helemaal wegwerken. Anne, Quinty B., Fanny, Sanne en Amber zetten de stand 42 – 42 op het scorebord. Daarna is er niet meer gescoord en sleepten we dus een gelijkspel uit de strijd. Weer een tegenstander die de beste spelers het meest laat spelen. Gelukkig speelt bij ons iedereen evenveel.

Groeten, Johan