We hadden nog wat goed te maken in de Apollohal tegen mosquito’s. De vorige keer was het niet helemaal goed verlopen dus we waren alert.

De wedstrijd begon, de eerste 2 min moesten we nog een beetje ons plekje vinden en kijken wat mosquito’s te bieden had. Na de 4e min hadden we de smaak te pakken en lieten de tegen partij niet scoren. We hadden een goede kwart neer gezet met 6-23.

De tweede kwart ging wat stoever als de eerste. Mosquito’s kwam een beetje terug en wist ook te scoren. Deze kwart hadden we ook veel fouten gemaakt (de helft is niet gefloten) maar werden we wat agressiever maar met de handen, wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling was. Deze kwart minder gescoord en mosquito’s meer wat nodig was 11-17. Rust stand 17-40

De derde kwart liepen we ook gelijk op. De verdedeging leek steeds beter te gaan en pakten we ook wat steals en liepen fast-breaks! Dit moesten we vast houden tot het einde wat ook goed is gelukt. Mosquito’s werd wat moeier en begonnen een beetje geiriteerd te worden op elkaar. Deze kwart eindigde met de stand 28-54.

De laatste kwart, het beste kwart wat we tot nu toe in alle wedstrijden hebben gespeeld. We werden niet goed verdedigd en Balou en Esther begonnen te schieten. Balou maakten 2 mooie 3 punters achter elkaar. We hadden ombeperkt vrije lay-up’s en maakte veel steals en liepen fast-breaks. Toen kwam Esther met 5 geweldige 3 punters. Deze kwart hebben we 36 punten gemaakt! een goede run meiden, ik heb genoten van deze kwart.

Eindstand 42-90
Vrije worpen 9 uit 10! 90% raak, topper!

Esther 23 (5×3) Balou 16 (2×3) Marjolein 16 Hella 12 Sacha 10 Yvanka 6 Chelsea 5 Luca 2

Ik vond het een erg leuke wedstrijd, tot woensdag meiden!
Gr Marjolein