Flashing Heiloo MU 16-1 VS Probuild Lions MU 14-1. 17-62.

We verzamelden met een uitgedund team Denise, Rachel en Yaira zijn nog steeds niet genoeg hersteld van blessures en de griep. En Nina had vrijdag op trainen een kneuzing aan haar duim opgelopen maar kon wel mee spelen.
Versterkt met Annalisa vertrokken we naar Heiloo, waardoor we toch nog 6 speelsters in het veld konden brengen, en voor de echte noodgevallen hadden we Rachel nog op de bank die in tenue aanwezig was, maar niet het veld in hoefde.

We hadden iets meer tegenstand dan in de voorgaande wedstrijden, echter na het 1e kwart was de stand 4-18.
Er werd goed samen gespeeld door onze meiden, soms zelf te veel waardoor we vergaten te scoren.
Na het 2e kwart was de stand 8-28, en door het lage aantal persoonlijke fouten kon iedereen gewoon vrij door spelen.
Het 3e kwart werd door ons sterk afgesloten met 1 tegen punt waar door de stand 9-47 was.
In het 4e kwart deden de meiden het verdedigend iets rustiger aan, waardoor Heiloo 8 punten konden scoren en wij zelf 15 punten pakten en de eind stand op 17-62  kwam, al met al weer een eenvoudige overwinning.

Marit 23 punten
Beau 16
Ruby 7
Pauline 6
Annalisa 6
Nina 4

Annalisa bedankt voor het mee spelen.

René.