Dit weekend werd er weer afgereisd naar Den-Helder. Met de vorige wedstrijd in ons achterhoofd wisten we dat dit geen moeilijke wedstrijd zou worden.

De vorige game eindigde in 6-77 voor ons. Maar toch gingen we vol enthousiasme met 7 man naar Den-Helder toe. Helaas waren Luca en Esther ziek en konden niet meespelen en ook Hella kon er jammer genoeg niet bij zijn.

Er werd afgesproken dat we 4 keer 12 minuten zouden spelen met doorlopende tijd, zodat we nog iets aan ons zaterdagavond zouden hebben.

Na de vorige keer 77 punten te hebben gehaald, wilden we nu echt de 100 halen maar helaas, dit werd het niet. De eindstand werd 6-84.

Marjolein opende het 1ste kwart met een mooie drive naar de basket. En Den-Helder scoorde en kreeg een fout mee. Gelukkig was de vrijeworp mis en stond het 2-2. Maar na 4 vrijeworpen raak van Balou en één score stond het al gauw 2-8. Marjolein en Balou waren lekker op dreef en hebben dan ook alles gescoord in het 1ste kwart: 4-19.

Het tweede kwart heeft Den-Helder niet kunnen scoren. En zijn wij dus nog verder uitgelopen en hebben dit kwart 22 punten gemaakt. Dit kwart begonnen ook Natasja, Sacha, Chelsea en Yvanka te scoren en eindigde het in 4-41.

Na de rust gingen we verder met het derde kwart en Marjolein opende het weer met 4 punten. Chelsea gooide er een afstandsschot in en Sacha had een paar mooie steals en kon zo 4 punten maken door 2 open lay-ups. Ook Natasja gooide er nog 2 ballen in. Eindstand derde kwart: 6-61.

Het laatste kwart werden er 23 punten gemaakt. Chelsea opende het kwart en Yvanka, Balou en Kim volgede. Na 6 minuten stond het 6-72. De laatste 6 minuten werden er nog 12 punten gemaakt en sloot Yvanka het af met een score. Eindstand 6-84.

Punten:

Balou: 24

Marjolein: 23

Natasja: 12

Yvanka: 9

Chelsea: 8

Sacha: 6

Kim: 2

Meiden, we hebben 64,3 % raak van de vrijeworp lijn, dus dat gaat al beter ;).

Volgende week (zaterdag) spelen we tegen Mosquito’s in de Apollohal om 16:30. Ik zie jullie woensdag!

Liefs, Chels.