Zondag speelden we een wedstrijd tegen hoofddorp. We wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat zij samen met ons ongeslagen aan de top stonden, alleen met een hoger doelsaldo.
Vooral aan het begin van het eerste kwart ging het niet zo goed.
We bedachten al dat we wel eens een press tegen zouden kunnen krijgen, maar toen dat ook meteen gebeurde, waren we even van slag.
Het eerste kwart verloren we me 6-24! Tijd voor verandering dus.

Het tweede kwart werd niet heel veel beter. We kwamen nog steeds moeilijk tot scoren, maar de verdediging ging beter. Hoofddorp speelde steeds hetzelfde spelletje, met heel veel screens heen en weer. We besloten alles te switchen, met succes. Ze scoorden minder, maar het probleem was dat wij weinig tot scoren kwamen. Hierdoor wonnen zij ook het 2e kwart 9-17

In de pauze hebben we even een peptalk van Adri gehad, dat we ons hoofd niet moesten laten hangen. We pepten elkaar op en gingen er weer tegenaan.
Het scoren ging steeds beter. 12-21

En toen kregen we het op onze heupen!:D De verdediging werd goed en hoofddorp wist veel minder te scoren. Wijzelf pakten de nodige scores mee, waardoor we dit kwart wonnen met 14-11.

Deze wedstrijd hebben we uiteindelijk verloren met 41-73
Een erg groot verschil, maar toch weet ik zeker dat we het Hoofddorp best moeilijk hebben gemaakt.
Ze werden soms zelfs chagrijnig omdat het niet lukte.
Onze vrijworpen waren niet al te best: 6 uit 12 50%
Hier moeten we dus maar weer is aan gaan oefenen;)
Kortom: ik vind dat we lekker gespeeld hebben, beter dan de laatste wedstrijden (ookal hebben we die gewonnen). Nu alleen nog de scores afmaken.

Marjolein: 7
Balou: 6
Natasja: 6
Esther: 5
Hella: 5
Luca: 4
Kim: 4
Yvanka: 4
Sascha: 0