1 comment for “Team foto

 1. esther
  25 oktober 2009 at 20:32

  Probuild Lions- The Lions

  Zondag 25 oktober 2009

  In het eerste kwart ging het aardig. De eerste paar minuten verliepen wat stroef. Iedereen had moeite met scoren en verdedigen ging ook niet al te best. De nummer tien van de tegenpartij maakte daar maar al te graag gebruik van en hielp de lions tot scoren. Eindstand eerste kwart 14-12

  Tweede kwart ging niet veel beter, verdediging was moeizaam, er werden veel fouten gemaakt en we lieten de tegenpartij te veel naar de basket gaan. Eindstand tweede kwart 31-26

  Het derde kwart leken we wakker te worden. Vooral door een flinke spurt van balou kwamen we weer tot scoren. Verdedigend ging het nog steeds niet soepel aangezien de tegenpartij break na break kon lopen. Eindstand derde kwart 53-44.

  Het laatste kwart was alles of niets. Het lijkt wel alsof we elke wedstrijd in het laatste kwart lekker beginnen te spelen. Jammer dat het niet meteen vanaf het begin is. Het laatste kwart was wat mij betreft het beste. Er werd meer naar de basket gegaan en we kwamen meer tot scoren.
  Alleen dat verdedigen zit me nog steeds niet lekker..misschien maar hard voor gaan trainen.

  hieronder de punten en op naar de volgende wedstrijd, waar onze oude teamgenoten nathalie en silke in zitten. Rust lekker uit en tot woensdag

  Balou 23 punten
  Marjolein 18 punten
  Esther 15 punten
  Natasja 8 punten
  Hella 7 punten
  Chelsea 2 punten
  Luca 2 punten
  Yvanka 0
  Sacha 0

  Btw vrije worpen: 3 uit 12, 25%!

Comments are closed.