Probuild Lions MU14-2 VS Mosquitos

From: anida- Probuild Lions VS Mosquitos [f178075.upc-f.chello.nl]
Date: Mon Oct 5 16:54:21 2009

De wedstrijd Probuild Lions VS Mosquitos. We hebben een geweldige goeie wedstrijd gespeeld. De inzet die we hebben getoond was van buiten goeie kwaltiteit. We hadden naar mijn mening meer combinatie spel moeten spelen en niet alleen maar moeten schieten. Ondanks dat hebben we overheerst op hun helft. de Resultaat was 58 – 4 voor Probuild lions.

Ik vind dat iedereen heeft het goed gedaan en tot dinsdag!

2 comments for “Probuild Lions MU14-2 VS Mosquitos

 1. esther
  20 oktober 2009 at 20:06

  hallo meiden,
  ik heb jullie vandaag, dinsdag 20 oktober verteld over het teamuitje aanstaande donderdag. Aangezien ik me niet lekker voel lijkt het me verstandig om het uitje op een andere dag te plaatsen. We kunnen misschien een xtje met zijn allen naar de dames een want deze donderdag is een beetje te kort dag.

  Ik hoop dat jullie het begrijpen,

  tot donderdag

  groetjes esther

 2. Nina
  1 november 2009 at 19:03

  hoi allemaal

  De wedstijd verliep goed. We hebben erg veel gescoort, en de eindstand was: 14 punten voor de challangers en 81 voor ons. Iedereen heeft heel er goed zijn best gedaan. We verwachten dat ze heel erg goed waren maar dat viel best mee. Toch vond ik het jammer dat Manon&Anida&Quinty er niet waren en uiteraad Yaira! Ik hoop dat we de rest van wedstijden ook ze gaan winnen

  ik vind jullie echt een top team en tot dinsdag !

  xxx van Nina.a

Comments are closed.