Vandaag stond de eerste wedstrijd van de Heren 2 op het programma. Al een aantal weken werd door velen naar deze dag uitgekeken. Een heel nieuw team, slechts een aantal maal met elkaar getraind en niemand wist eigenlijk hoe ze er voor zouden staan.

Dat er veel spanning aanwezig was bij de spelers bleek ook wel na het eerste kwart. Een 8-9 achterstand! Het niveau werd naarmate de wedstrijd vorderde niet heel veel hoger en aan het begin van het vierde kwart stond er zelfs 27-32 op het scorebord. Zou de eerste wedstrijd dan meteen verloren gaan? Dat was toch niet de bedoeling!

Uiteindelijk de mouwen opgestroopt en toch nog even laten zien dat ze het best wel konden.

De achterstand werd vrij snel omgebogen in een kleine voorsprong en de wedstrijd werd professioneel uitgespeeld.

Eindstand 44 – 38! (De verdediging staat dus als een huis!)

Topscorer werd Sebas Goede met 14 punten!

Aanstaande vrijdag staat de lastige uitwedstrijd tegen DWV 2 op het programma! Komt allen!

Dan proberen we de ongeslagen status te behouden!