IEDERE ZATERDAG VAN 9:30 TOT 11:00 UUR IN INDOOR CENTRUM LANDSMEER

De Basketball ’s Cool is in 2007 bedacht en opgezet en is intussen omarmd door vele basketball verenigingen in Nederland. In 2009 is de organisatie overgegaan naar Stichting Basketball ’s Cool Amsterdam en sinds 1 januari 2022 is de organisatie in Landsmeer volledig in handen gekomen van Landslake Lions.

De Basketball ’s Cool is basketballen voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. In het Indoor Centrum Landsmeer leer je de basis van het basketballen van ervaren trainers. De basketbal houding, balbeheersing, passen, lay-up’s, scoren en verdedigen. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier. Lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes doen op de zaterdagochtend. Ontdek het ook: Basketball is Cool!

Als je interesse hebt, doe een keer mee!

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Neem gymkleren mee en sportschoenen voor binnen. Bij binnenkomst noteert de trainer je naam en mobiele telefoonnummer, dat is alles.

Als je verder wilt gaan bij Basketball ’s Cool Landsmeer kan je credits kopen voor 10 of 20 lessen (per les 4,50). Alle openstaande credits zijn overgezet naar de nieuwe omgeving en er volgt binnenkort bericht over het inloggen.

De credits zijn te koop via landslakelions.creditsapp.nl

DE BASKETBALL ‘S COOL IS OP DE VOLGENDE DAGEN:

Zaterdag 21 januari
Zaterdag 28 januari
Zaterdag 4 februari
Zaterdag 11 februari
Zaterdag 18 februari
Zaterdag 25 februari
Zaterdag 11 maart
Zaterdag 18 maart
Zaterdag 25 maart
Zaterdag 1 april
Zaterdag 8 april
Zaterdag 15 april
Zaterdag 22 april
Zaterdag 29 april
Zaterdag 13 mei
Zaterdag 20 mei
Zaterdag 27 mei